english | начало | детска лаборатория | зали | за контакт

Digital Spaces Living Lab

 
   
 

>> favit лого семинар

лого на европейската 2009 г.favit: Ефективна дистрибуция на уеб съдържание

2 април (четвъртък) 2009, 19.00 ч.
Софийска градска художествена галерия
Г-н Константин Христов
Изпълнителен директор
Favit Network

Интернет буквално експлодира през последните 2-3 години. Източниците на съдържание се умножават с главоломни темпове. В тази среда потребителите на онлайн съдържание все по-трудно се ориентират и се налага да инвестират все повече време и усилия, за да открият съдържанието, което действително ги интересува и от което ежедневно имат необходимост.

Favit има за цел запълни празнината образувала се в следствие огромното количество разнородна информация в Интернет и ограничените възможности на хората да я достъпват и консумират.

Научете как favit постига всичко това и как издателите биха могли да дистрибутират най-ефективно своето съдържание чрез него на 2 април, 19 часа в залата на Софийска Художествена Галерия. Вход Свободен!

снимка на лектораКонстантин Христов е изпълнителният директор на Favit Network и координаторът на регионалните мениджъри за държавите, в които присъства Favit – понастоящем: България, Гърция, Румъния, Русия и Турция. Константин отговаря за развитието и внедряването на успешен бизнес модел и цялостната стратегия за развитие на favit. Завършил е немска езикова гимназия в гр. Пловдив, мениджмънт в Лайпциг, специализира маркетиг в УНСС, София.
Професионалното си развитие започва през 1997 в Chemsearch, след това се присъединява към Citrigroup. Преди стартирането на Interactive Media и Favit Network, Константин заема мениджмънт позиции в бизнес развитие и маркетингa в най-голямата оутсорсинг компания в България – Wizcom (понастоящем VM Ware Bulgaria), а след това и като Мениджър на отдел „Бизнес Развитие“ в Bluevizia, подразделение на Icygen.

   
снимка от семинара
снимка от семинара
   
снимка от семинара
снимка от семинара
 
       
  създаден от ablen © 2008 - 2015 Attentive Displays Ltd и Digital Spaces Living Lab Ltd Всички права запазени.